Oranjevereniging Sassenheim

De Oranjevereniging Sassenheim is een vereniging met het doel alle festiviteiten rond het koningshuis te organiseren voor Sassenheim. Daarnaast organiseert deze vereniging 4 & 5 mei, de avond vierdaagse, jaarlijkse feestweek en nog vele andere activiteiten voor Sassenheim. Bijna online en offline pr uitingen voor Oranjevereniging Sassenheim nemen wij voor onze rekening.

S/D Branding Solutions - Klant Oranjevereniging Sassenheim

De opdrachten

Voor de Oranjevereniging Sassenheim hebben wij het nieuwe logo uitgewerkt. Hier hebben we vervolgens ook een variatie voor het 100 jarig jubileum voor gemaakt. Daarnaast is er een website gebouwd die ook door ons beheerd wordt. Voor het 100 jarig jubileum hebben wij ook diverse posters en social media uitingen ontwikkeld. Verder zijn er uitnodigingskaarten, kranten advertenties en programmaboekjes ontworpen en gedrukt door ons.

Online vrijwilligers planner

Net als veel verenigingen is het ook voor Oranjevereniging Sassenheim lastig om voldoende vrijwilligers te vinden. Hierbij was het inplannen van vrijwilligers ook altijd veel werk. Maar vanaf nu is dit probleem opgelost met een handige online tool. Voor Oranjevereniging Sassenheim hebben wij een website ontwikkeld waarin alle openstaande diensten geplaatst kunnen worden. Vervolgens kunnen vrijwilligers met hun account inloggen in deze website om zich aan te melden voor shifts waar zij kunnen en willen helpen. Er hoeven niet langer eindeloos excel sheets handmatig verwerkt te worden Vanaf nu staat alles in de cloud.

Is dit ook iets voor uw vrijwilligers organisatie? Neem dan vrijblijvend contact op.

Momenteel in de testfase tot eind september.

S/D branding solutions - Vrijwilligers planner tool

Voorbeelden van ons werk voor Oranjevereniging Sassenheim