Online net zo smaakvol als in het glas

Noordman Wijnimport is een toonaangevende speler in de wijnimport. Het bedrijf in Leiden is in 1934 gestart in Épernay, het historische centrum van de Champagne industrie. 

Als designbureau zijn wij trots op het werk dat we voor hen hebben gedaan. Van het ontwerpen van divers drukwerk tot aan een de smaakvolle webshop. Wij hebben ervoor gezorgd dat Noordman Wijnimport een professionele en aantrekkelijke uitstraling heeft.

Ons team van ontwerpers heeft zich gericht op het creëren van een visueel aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke webshop voor Noordman Wijnimport. We hebben ervoor gezorgd dat de website gemakkelijk te navigeren is en dat klanten snel kunnen vinden wat ze zoeken. Daarnaast hebben we ook gezorgd voor een snelle laadtijd, omdat dit essentieel is voor een goede gebruikerservaring.

Naast de webshop hebben we door de jaren heen ook gewerkt aan verschillende drukwerk projecten voor Noordman Wijnimport. Van banners en prijskranten tot aan visitekaartjes en wijnlabels, ons doel is om ervoor te zorgen dat elk stuk drukwerk er professioneel uitziet en past bij de uitstraling van het bedrijf.

Samenwerking
Sinds 2010

Een selectie van ons werk voor Noordman Wijnimport

Benieuwd naar de branding mogelijkheden voor jou?

Wij bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden.